nyil
%
Egyedi akciók
Feliratkozás hírlevélre
Kérjük add meg neved és e-mail címed, és iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról.
Név:E-mail cím:
Feliratkozás  »
Bejelentkezés
Hírlevél
Szállítási Feltételek
Ügyfélszolgálat

Szabadalmak és technológiák a bőr öregedése ellen

Institut Esthederm sejttudomány

Fejlett szaktudásunknak és sejt-erőforrásokban való jártasságunknak köszönhetően egyedülálló módszert fejlesztettünk ki a fiatalság megőrzésére, amely egyúttal a bőr egészségét és szépségét is óvja.

Arra törekedve, hogy a bőröregedést kezelő leginnovatívabb kozmetikai megoldásokat nyújthassuk, az Institut Esthederm olyan fontos területekre fókuszálta kutatásait, mint a hidratáció, a bőrstimuláció, a napfény elleni védelem és a túlzott pigmentáció. Kutatóink ezeken a területeken továbbfejlesztették szaktudásukat és módszereiket, hogy jobban megérthessék az egészséges bőr élettanát és a környezethez való alkalmazkodási mechanizmusait. Azonosították a legeredetibb szinergiákat, ezáltal optimális eredményeket kínáló megoldásokat nyújtanak az öregedés elleni harcban.

INSTITUT ESTHEDERM SZABADALMAK ÉS TECHNOLÓGIÁK

1.) Cellular water, celluláris víz szabadalom

Megőrzi a bőr fiatalos üdeségét

Az Institut Esthederm egyedülálló szabadalma: Ezt az egyedülálló vizet, amit a bőrünkben található víz ihletett, minden Esthederm formulában felhasználjuk. A Cellular Water, azaz a Celluláris víz optimalizálja a sejtek anyagcseréjét és a bőrápolás hatékonyságát.

2.) TIME CONTROL SYSTEM SZABADALOM

Lassítja a biológiai öregedést

Fenntartja a fiatal sejtek energiahatékonyságát és küzd az oxidációs stressz ellen.

3.) REPAIR TECHNOLÓGIA

Regeneráló aktív összetevők magas koncentrációja

Fokozza a kollagén- és elasztin termelést. Szabályozza és gátolja a bőr minőségének romlását. Biztosítja a kollagénrostok felépülését és fokozza működésüket a feszesebb szerkezetű bőrért.

4.) OSMOCLEAN TECHNOLÓGIA

Helyreállítja a bőr ökoszisztémáját

Béta-defenzin termelésének köszönhetően aktiválja a természetes védekező-rendszereket, amik a bőr természetes fertőtlenítőszereként szolgálnak, ezáltal semlegesíti a kártékony flórát (a nemkívánatos baktériumokat). Védi a bőr számára elengedhetetlenül fontos bőrflórát.

5.) GLOBAL CELLULAR PROTECTION SZABADALMAZOTT TECHNOLÓGIA

Általános sejtvédelem szűrőmentes sejten belüli védelem: szabadgyök-mentes

A bőr antioxidáns képességeinek fokozásával megóvja a sejteket a szabadgyökök túl nagy mennyiségétől.

Gyulladásgátló védelem
Serkenti a bőr természetes gyulladásgátló mechanizmusait. Az ismétlődő mikrogyulladásokkal járó jelenségek felgyorsítják a bőr öregedési folyamatát és túlzott pigmentációt okozhatnak.

DNS-védelem
Védekező-mechanizmusai optimalizálása által helyreállítja a bőr DNS-épségét.

FORMULAKÉSZÍTÉSI SZABÁLYAINK

Mindig tiszta molekulákkal dolgozunk, amik tiszteletben tartják a bőr ökoszisztémáját, újra aktiválják az anyagcseréjét, védik a természetes erőforrásait és visszaállítják eredeti állapotát. Ezeket a molekulákat nagyon szigorú feltételek alapján szelektáljuk:

Tolerancia és védelem
Az Institut Esthederm elkötelezett annak érdekében, hogy a formula minden stádiumában biztosítsa a toleranciát, védelmet, és a kockázatmentes hatékonyság érdekében tiszteletben tartsa a bőr élettani állandóit.

Biztonság és hatékonyság
Az összetevőket két fő szempont alapján választjuk ki: biztonság és igazolt hatékonyság. Hatásmechanizmusuknak tiszteletben kell tartania és optimalizálnia kell a bőr természetes mechanizmusait, hogy így hosszú távon „megtanítsák” az egészséges működésre.

Az aktív összetevők tisztasága és nyomon követhetősége
Az Esthederm a lehető legtisztább molekulákat használja, a megfelelő mennyiségben. Az összetevők nyomon követhetősége alapszempont.

ARCÁPOLÁS

Minden Institut Esthederm formulát úgy fejlesztettünk, hogy a környezettől függetlenül fiatalossá tegye a bőrt az öregedésben szerepet játszó faktorok állandó kontrollálásával, figyelembe véve természetes bioritmusát. Ennek az általános módszernek köszönhetően a bőr kamatoztathatja természetes erőforrásait és tovább megőrizheti fiatalságát.

FÉNYVÉDELEM

Az Insitut Esthederm 4 különböző bőrtípusra és 4 fényerősségi szintre fejlesztette ki fényvédőit.

4 különböző bőrtípus:
Az ellenálló bőr könnyen barnul, általában sárgás árnyalatú és ritkán ég le. Az érzékeny, de ellenálló bőr hamarabb ég, mint barnul. A sápadt vagy tejfehér bőr könnyen vörössé válik, akár a kisgyerekek bőre. Az érzékeny bőr rendellenesen reagál a napfénynek való kitettségre, kivörösödik és égető, kellemetlen érzetet kelt. A naphiányos bőr gyógyszeres vagy hormonális kezelés következtében gyengült le vagy várandós, esetleg hegekkel, sötét foltokkal rendelkező nőkre jellemző. Fedezze fel az Esthederm termékeit, és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet köztük!
 

2024 © Esztétikusbőr.hu Esthederm Webáruház - Minden jog fenntartva
WebDeb - weblap és grafika
︿