nyil
%
Egyedi akciók
Feliratkozás hírlevélre
Kérjük add meg neved és e-mail címed, és iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról.
Név:E-mail cím:
Feliratkozás  »
Bejelentkezés
Hírlevél
Szállítási Feltételek
Ügyfélszolgálat

Szabadalmak és technológiák a bőr öregedése ellen

Institut Esthederm sejttudomány

Fejlett szaktudásunknak és sejt-erőforrásokban való jártasságunknak köszönhetően egyedülálló módszert fejlesztettünk ki a fiatalság megőrzésére, amely egyúttal a bőr egészségét és szépségét is óvja.

Arra törekedve, hogy a bőröregedést kezelő leginnovatívabb kozmetikai megoldásokat nyújthassuk, az Institut Esthederm olyan fontos területekre fókuszálta kutatásait, mint a hidratáció, a bőrstimuláció, a napfény elleni védelem és a túlzott pigmentáció. Kutatóink ezeken a területeken továbbfejlesztették szaktudásukat és módszereiket, hogy jobban megérthessék az egészséges bőr élettanát és a környezethez való alkalmazkodási mechanizmusait. Azonosították a legeredetibb szinergiákat, ezáltal optimális eredményeket kínáló megoldásokat nyújtanak az öregedés elleni harcban.

INSTITUT ESTHEDERM SZABADALMAK ÉS TECHNOLÓGIÁK

1.) Cellular water, celluláris víz szabadalom

Megőrzi a bőr fiatalos üdeségét

Az Institut Esthederm egyedülálló szabadalma: Ezt az egyedülálló vizet, amit a bőrünkben található víz ihletett, minden Esthederm formulában felhasználjuk. A Cellular Water, azaz a Celluláris víz optimalizálja a sejtek anyagcseréjét és a bőrápolás hatékonyságát.

2.) TIME CONTROL SYSTEM SZABADALOM

Lassítja a biológiai öregedést

Fenntartja a fiatal sejtek energiahatékonyságát és küzd az oxidációs stressz ellen.

3.) REPAIR TECHNOLÓGIA

Regeneráló aktív összetevők magas koncentrációja

Fokozza a kollagén- és elasztin termelést. Szabályozza és gátolja a bőr minőségének romlását. Biztosítja a kollagénrostok felépülését és fokozza működésüket a feszesebb szerkezetű bőrért.

4.) OSMOCLEAN TECHNOLÓGIA

Helyreállítja a bőr ökoszisztémáját

Béta-defenzin termelésének köszönhetően aktiválja a természetes védekező-rendszereket, amik a bőr természetes fertőtlenítőszereként szolgálnak, ezáltal semlegesíti a kártékony flórát (a nemkívánatos baktériumokat). Védi a bőr számára elengedhetetlenül fontos bőrflórát.

5.) GLOBAL CELLULAR PROTECTION SZABADALMAZOTT TECHNOLÓGIA

Általános sejtvédelem szűrőmentes sejten belüli védelem: szabadgyök-mentes

A bőr antioxidáns képességeinek fokozásával megóvja a sejteket a szabadgyökök túl nagy mennyiségétől.

Gyulladásgátló védelem
Serkenti a bőr természetes gyulladásgátló mechanizmusait. Az ismétlődő mikrogyulladásokkal járó jelenségek felgyorsítják a bőr öregedési folyamatát és túlzott pigmentációt okozhatnak.

DNS-védelem
Védekező-mechanizmusai optimalizálása által helyreállítja a bőr DNS-épségét.

FORMULAKÉSZÍTÉSI SZABÁLYAINK

Mindig tiszta molekulákkal dolgozunk, amik tiszteletben tartják a bőr ökoszisztémáját, újra aktiválják az anyagcseréjét, védik a természetes erőforrásait és visszaállítják eredeti állapotát. Ezeket a molekulákat nagyon szigorú feltételek alapján szelektáljuk:

Tolerancia és védelem
Az Institut Esthederm elkötelezett annak érdekében, hogy a formula minden stádiumában biztosítsa a toleranciát, védelmet, és a kockázatmentes hatékonyság érdekében tiszteletben tartsa a bőr élettani állandóit.

Biztonság és hatékonyság
Az összetevőket két fő szempont alapján választjuk ki: biztonság és igazolt hatékonyság. Hatásmechanizmusuknak tiszteletben kell tartania és optimalizálnia kell a bőr természetes mechanizmusait, hogy így hosszú távon „megtanítsák” az egészséges működésre.

Az aktív összetevők tisztasága és nyomon követhetősége
Az Esthederm a lehető legtisztább molekulákat használja, a megfelelő mennyiségben. Az összetevők nyomon követhetősége alapszempont.

ARCÁPOLÁS

Minden Institut Esthederm formulát úgy fejlesztettünk, hogy a környezettől függetlenül fiatalossá tegye a bőrt az öregedésben szerepet játszó faktorok állandó kontrollálásával, figyelembe véve természetes bioritmusát. Ennek az általános módszernek köszönhetően a bőr kamatoztathatja természetes erőforrásait és tovább megőrizheti fiatalságát.

FÉNYVÉDELEM

Az Insitut Esthederm 4 különböző bőrtípusra és 4 fényerősségi szintre fejlesztette ki fényvédőit.

4 különböző bőrtípus:
Az ellenálló bőr könnyen barnul, általában sárgás árnyalatú és ritkán ég le. Az érzékeny, de ellenálló bőr hamarabb ég, mint barnul. A sápadt vagy tejfehér bőr könnyen vörössé válik, akár a kisgyerekek bőre. Az érzékeny bőr rendellenesen reagál a napfénynek való kitettségre, kivörösödik és égető, kellemetlen érzetet kelt. A naphiányos bőr gyógyszeres vagy hormonális kezelés következtében gyengült le vagy várandós, esetleg hegekkel, sötét foltokkal rendelkező nőkre jellemző. Fedezze fel az Esthederm termékeit, és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet köztük!
 

%
Csomagajánlatok
%
Ajándék Táska
2024 © Esztétikusbőr.hu Esthederm Webáruház - Minden jog fenntartva
WebDeb - weblap és grafika
︿