nyil
%
Egyedi akciók
Feliratkozás hírlevélre
Kérjük add meg neved és e-mail címed, és iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról.
Név:E-mail cím:
Feliratkozás  »
Bejelentkezés
Hírlevél
Szállítási Feltételek
Ügyfélszolgálat
JEAN-NOËL THOREL
Francia kutató alapító

A márka története - 40 év innováció

Thorel, az avantgárd alapító

Alapjaiban szakított a szépségiparban addig uralkodó nézetekkel Jean-Noël Thorel, francia gyógyszerész-biológus, amikor a hetvenes években, tudományos kutatásai eredményeként kijelentette, hogy bőrünknek meg kell tanulnia, miként működjön megfelelően, ahelyett, hogy mindenféle készítményekkel túlkezelnénk. Thorel nézetei hamar elismerésre tettek szert, hiszen a bőr saját ökoszisztémájára épített értékrendszer eredetisége és egyedisége látványos eredményekkel szolgált a fiatalos lendületüket megőrizni kívánó hölgyek körében. Az avantgárd feltalálóként is aposztrofált Thorel az esztétika szolgálatába állított filozófiáját az Institut Esthederm megalapításával helyezte megingathatatlan alapokra, a márka immár több mint 40 éve meghatározó és vezető szereplője nemcsak Franciaország, de a nagyvilág szépségiparának.

Az esztétika szolgálatában 1978 óta

Az évtizedek során elvégzett kutatásai és fejlesztései, valamint létrehozott, egyedülálló innovációi és szabadalmai révén az Institut Esthederm a nemzetközi kozmetikai iparág főszereplőjévé vált. Világszerte elismerik az intézet azon törekvését, hogy kutató-fejlesztő tevékenységét minden esetben a humán egészségügyi szektor több területére kiterjesztve végzi, létrehozva a szépség, egészség és jólét egyensúlyát. Az Institut Esthederm munkásságának középpontjában mindig azon nők álltak és állnak, akik biztonságosan kívánnak tenni bőrük egészségének, rugalmasságának és szépségének megőrzéséért.  Az Institut Esthederm laboratóriumának kiváló tudósai és elhivatott munkatársai az ökobiológiát állítják az esztétika szolgálatába, így a kíméletes és természetes regenerálás kerül előtérbe valamennyi termék megalkotásakor. Az intézet világszerte egyedülálló szabadalmai, mint többek között a Cellular Water vagy a Time Control System tudományos hátteret nyújtanak a kortalan szépségnek, legyen szó bármilyen életkorról és bőrtípusról, hiszen a sejtszintű támogatás lehetővé teszi a fiatalosság megőrzését.

Az Esthederm mára olyan márkává vált, amely segít a nőknek tudatosan megküzdeni a bőröregedés jeleivel és tüneteivel, megbízható társ bőrük fiatalságának megőrzésében.

A Cellular Water (a bőrben található víz által ihletett Celluláris víz), a Repair (bőrregeneráló), UVinCellium (szűrőmentes sejten belüli védelem), a Time Control System (antioxidáns) szabadalmaink az öregedésgátló termékcsalád legfejlettebb megoldásai közé tartoznak. A bőrflóra és ökoszisztémája, mikrobiomja kutatásában úttörőnek számít saját fejlesztésű professzionális tisztítómódszerünk, az Osmoclean, amelynek hatékonyságát a szépségipar számos szakembere igazolja. Formuláink hatékonyságának és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően elnyertük a szépségipar szakemberinek bizalmát és tiszteletét, valamint felhasználóinak hűségét és elköteleződését, így az Institut Esthederm mára a bőrápolás és napvédelem területének vezető szereplőjévé vált. Hathatós segítség minden nő számára, aki szeretné megőrizni bőre fiatalságát.

 

 

 

 

2024 © Esztétikusbőr.hu Esthederm Webáruház - Minden jog fenntartva
WebDeb - weblap és grafika
︿