nyil
%
Egyedi akciók
Feliratkozás hírlevélre
Kérjük add meg neved és e-mail címed, és iratkozz fel hírlevelünkre,ha szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról.
Név:E-mail cím:
Feliratkozás  »
Bejelentkezés
Hírlevél
Szállítási Feltételek
Ügyfélszolgálat

Az egyedi celluláris víz

A víz alapesetben folyékony, szilárd vagy gáz halmazállapotú lehet, azonban létezik egy negyedik, közbenső formája is, ami a szervezetünkben található: az úgynevezett fiziológiai víz. A sejtanyagcsere szempontjából ez egy létfontosságú elem, ami a bőrünk megfelelő működését, egészségét és szépségét biztosítja. Ettől a bőrszerkezetben természetesen jelenlévő víztől inspirálva fejlesztette ki az Institut Esthederm a létfontosságú közbenső vízzel azonos felépítésű Cellular Water-t, vagyis a Celluláris vizet, ami tökéletesen fuzionál a bőrrel, miközben optimalizálja az anyagcseréjét és segít megőrizni fiatalságát.

Térfogatilag a víz a legfontosabb összetevő a kozmetikumokban.

A krémek nagyjából 70%-át teszi ki, a tejeknek pedig még nagyobb részét. A legtöbb bőrápolási márka által hagyományosan használt desztillált víz azonban csupán semleges segédanyagként funkcionál.

Amennyiben egy receptúrában szereplő víznek kizárólag Celluláris vizet használunk, 70%-kal hatékonyabb eredményt kapunk.

Cellular Water szabadalmunk a bőr fiatalos üdeségét hivatott biztosítani, Time Control System eljárásunk a fiatal sejtek energiahatékonyságát fenntartva lassítja a biológiai öregedést, Repair technológiánk regeneráló aktív összetevők magas koncentrációjával serkenti a bőr kollagénés elasztin-termelését, hogy csupán néhány, önmagában is különleges és egyedülálló elemet említsünk kivételesen széles eszköztárunkból, amivel partnereink legnagyobb megelégedésére vesszük fel a harcot az idő múlásával. 

Esthederm, a professzionális szépségápolás etalonja, a bőr fiatalságának őre.
 
%
Születésnapi akció
2021 © Esztétikusbőr.hu Esthederm Webáruház - Minden jog fenntartva
WebDeb - weblap és grafika
︿