nyil
%
Egyedi akciók
Feliratkozás hírlevélre
Kérjük add meg neved és e-mail címed, és iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról.
Név:E-mail cím:
Feliratkozás  »
Bejelentkezés
Hírlevél
Szállítási Feltételek
Ügyfélszolgálat

A márka filozófiája

Mi teszi különlegessé az institut esthedermet?

Az élet és a napfény ihlette professzionális szépségápolás teszi az Esthedermet semmihez sem hasonlítható márkává, amelynek nincs szüksége harsány reklámokra, hiszen az elégedett nők egymás közt adják tovább tapasztalataikat. Azok a nők, akik azért kezdték el használni az Esthederm termékeit, mert napfény ihlette, minőségi arcápolásra vágytak és arra, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Ők megbízható támogatóként tekintenek a márkára, amelynek egyedülálló szakértelme megváltoztatta bőrük minőségét, és végre feltárta annak természetes szépségét. 

Bőre képes tovább megőrizni fiatalságát!

Bőre tükrözi azon alkotósejtek ezreit, amelyek védelemmel látják el a külső behatásokkal szemben. Minden egyes sejt magában hordoz olyan, az évezredek során kifejlődött képességeket, mint a környezethez való alkalmazkodás, azonban meg kell birkóznia az öregedés, a külső stressz-faktorok, valamint az életmód okozta nehézségekkel is.

Az Esthedermmel bőre bármikor, bármely életkorban kihozhatja a legtöbbet a sejtjeiben lakozó erőből.

Eredeti szépségének megőrzése érdekében kifejlesztettünk célzottan a bőr
egészségét támogató vizünket, amelybe a napfény erejét is belekomponáltuk. Készítményeink, amelyek megőrzik a bőr egészségét, folyamatos védelmet nyújtanak az öregedés ellen, optimalizálják a sejtek anyagcseréjét, és erősítik a bőr környezeti stresszel szembeni védekezőképességét.

Egyedülálló Celluláris víz formulánk

A bőrben található víz által ihletett, szabadalmazott Celluláris víz készítményünk optimalizálja a sejtek energiáját, segít megőrizni fiatalságukat, ezáltal még hatékonyabbá teszi arc- és testápoló termékeinket.

A fény legjavát kínáljuk

Annak érdekében, hogy bőre csak a fény jótékony hatásait élvezhesse, Global Cellular Protection szabadalmazott technológiánk megvédi a külső támadásoktól és megerősíti saját védekezőképességét.

A bőrápolás a szakértelmünk.

A professzionális szépségápolás területén szerzett sokéves tapasztalatunk szoros kapcsolatban áll az Ön bőrével, ami készítményeink használatával ellenállóbbá válik a környezet károsító hatásaival szemben. Termékeink segítséget nyújtanak a bőröregedés folyamatának lassításában.

Ez az új módszer, amellyel bőre napról napra megújíthatja magát, így tovább marad gyönyörű.
2024 © Esztétikusbőr.hu Esthederm Webáruház - Minden jog fenntartva
WebDeb - weblap és grafika
︿